اسکندر مقدونی چه کسی بود؟

تومان100,000

مولف

مترجم

ابوالفضل طاهریان ریزی

ناشر

طاهریان

قطع

رقعی

نوع جلد

شومیز سلیفون براق

نوبت چاپ

دوم

تعداد صفحه

96

شابک

9786222841270

تیراژ

100

سبک آموزش

کاربردی

نوع کاغذ

80 گرمی سفید

توضیحات

اسکندر هرگز به خانه برنگشت. یکی از ژنرال‌های وی واگن را دزدید و آن را به مصر برد. این ژنرال بطلمیوس نام داشت. بطلمیوس قرار بود پادشاه مصر شود. وی معتقد بود که اسکندر باید در اسکندریه دفن شود. این بزرگترین شهر اسکندر بود. احساس کرد جایگاه اسکندر آنجاست. برای او مقبره‌ای ساخته شد که قرن‌ها مردم از آن دیدن می‌کردند. با این حال، هیچ کس نمی‌داند امروز دقیقاً کجاست.

اسکندر “عالی ” بود زیرا خیلی سریع، کارهای بسیار بزرگی را انجام داد. او به لطف مهارت‌های خود به عنوان یک رهبر جنگی، ارتشش را در پیروزی تا انتهای جهان شناخته شده هدایت کرد. او اروپاییان را به اعماق آسیا آورد. هزاران نفر از آنها در آنجا اقامت گزیدند و خانه‌های خود را آباد کردند. آنها زبان، دین و هنر خود را به مکان‌هایی آوردند که قبلاً هرگز دیده و شنیده نشده بودند. اسکندر جهان را برای همیشه تغییر داد.

اسکندر خواب دید. او خواب دید که امپراتوری او توسط مردانی از غرب و مردانی از شرق اداره می‌شود. او معتقد بود که شرق و غرب همیشه لازم نیست با هم جنگ کنند. شاید آنها بتوانند در کنار هم در صلح زندگی کنند. به همین دلیل اسکندر عالی بود.

چه اتفاقی برای امپراتوری اسکندر افتاد؟ تقریباً به محض مرگ پادشاه، ژنرال‌های وی شروع به جنگ برای دستیابی به قدرت کردند. هیچ کس موفق به کسب کل امپراطوری برای خودش نشد. در پایان سالها جنگ، سه رهبر پادشاه قسمت‌هایی از امپراتوری اسکندر شدند. بطلمیوس، مردی که بدن اسکندر را به سرقت برد، پادشاه مصر شد و دو نفر دیگر قسمت‌های دیگر امپراتوری را برای خود گرفتند. هیچ یک از آنها هرگز با دستاوردهای اسکندر مطابقت نداشتند. فقط اسکندر حق کسب “بزرگ بودن ” را کسب کرد.

توضیحات تکمیلی
مولف

مترجم

ابوالفضل طاهریان ریزی

ناشر

طاهریان

قطع

رقعی

نوع جلد

شومیز سلیفون براق

نوبت چاپ

دوم

تعداد صفحه

96

شابک

9786222841270

تیراژ

100

سبک آموزش

کاربردی

نوع کاغذ

80 گرمی سفید

نظرات (0)
0 دیدگاه
0
0
0
0
0

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “اسکندر مقدونی چه کسی بود؟”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *