کاری را انتخاب کنید که عاشق آن هستید
کاری را انتخاب کنید که عاشق آن هستید
‘رالف والدو امرسون’ در یکی از آثارش گفته: ‘هیچ کاری بدون شور و اشتیاق به موفقیت نمی رسد’. توانایی شما در بوجود آوردن و تقویت شور و شوق تان بسیار ضروری است تا بتوانید در مقابله با موانع و سختی ها راهتان را ادامه دهید.
فقط در صورتی در تولید یا فروش یک محصول یا خدمات موفق می شوید که واقعاً به آن ایمان داشته باشید و به آن اهمیت بدهید. باید چیزی باشد که از فروختن آن به پدر، مادر یا بهترین دوست تان خوشحال باشید.
پس با استعدادها، توانایی ها، تجربه ها، معلومات، علایق و پیشینه ی خود شروع کنید. تنها با انجام کاری که واقعا از آن لذت می برید، موفق خواهید شد. چیزی که علاقه مندتان سازد، چیزی که جذب تان کند و توجه تان را به خود جلب کند. وقتی به فعالیت های قبلی& تان نگاه می کنید متوجه می شوید که محصولات، خدمات و فعالیت هایی وجود دارد که مجذوب آن می شوید. این ها می تواند نشانه های خوبی برای آن نوع کاری باشد که شما امروز باید داشته باشید.
به یاد داشته باشید همیشه در صورتی بیشترین موفقیت را کسب خواهید کرد که کاری را انجام بدهید که واقعا دوست دارید یا برای کالایی بازاریابی کنید که واقعاً به آن علاقه دارید. وقتی می خواهید کسب و کاری را شروع کنید درابتدا به جای اینکه به دنبال محصولی کاملاً جدید باشید به دنبال بهتر کردن یک محصول یا خدمات موجود باشید. دنبال کالایی بگردید که بتوانید ارزان تر، سریع تر با کیفیت بالاتر یا با امکانات و مزایای بیشتری به بازار بیاورید. به یاد داشته باشید که یک ایده کافی است فقط ده درصد جدیدتر و بهتر باشد تا بتواند سهم قابل ملاحظه ای از بازار را به خود اختصاص دهد.
هر مطالبی را که درباره ی کسب و کارهای بالقوه به دست تان می رسد، مطالعه کنید. چشمتان به دنبال محصول یا خدماتی باشد که مردم نیاز دارند اما کسی آن را عرضه نمی& کند. با دوستان تان صحبت کنید. درکار یا رشته ی خودتان جست و جو کنید. ممکن است در چیزی که فکر می کنید باید کسی آن را در بازار محل زندگی یا کار شما عرضه کند، ایده ای چند میلیون تومانی رو به روی تان ایستاده باشد. چشم ها و گوش های تان را برای فرصت های شغلی جدید که در اطراف تان پیش می آیند، باز نگه دارید وتیز کنید؛ به خصوص به ندای درون تان گوش فرا دهید. چه نوع محصول یا خدماتی را واقعاً دوست دارید به بازار بیاورید و به وسیله ی آن یک کسب و کار موفقی راه بیندازید؟ این نقطه ی شروعِ آغاز کسب و کار شماست.
منبع: شادن پژواک