درآمد بدون هوش مالی مساوی است با دردسر
درآمد بدون هوش مالی مساوی است با دردسر
اولین دلیل این مشکل این است که آن& ها در زمینه& ی حل مشکلاتشان هیچ& گونه آموزشی ندیده& اند و از همه& چیز بی& اطلاعند. آن& ها فقط در مدارس یاد گرفته& اند که چگونه بخوانند و بنویسند و یا درباره& ی تصورات خود نقاشی کنند، اما نمی& دانند که چگونه باید برای پولی که در جیب& شان است تصمیم& گیری کنند. در واقع کمبود همین دانش و آگاهی& هاست که مشکلات آن& ها را حل نشده باقی می& گذارد و روز به روز بر تعداد آن& ها می& افزاید.
پدر پولدار در این باره می& گفت: پول بیش& تر مشکل کسی را حل نمی& کند و باید به فکر راه چاره& ای بود و آن راه چاره در جدول گردشی پول نهفته است.
مهم& ترین مهارت
پس از این& که برای شروع تجارت خود تصمیم گرفتید، اولین قدم شما این است که تمام امور در زندگی& تان را تحت کنترل خود درآورید. زیرا اگر کنترلی بر امور نداشته باشید، هرگز پولدار نخواهید شد و از نظر مالی به قدرت نخواهید رسید……. در حقیقت بیش& ترین پول& ها را افراد فقیر و نیازمند به دست می& آورند، در حالی که با بی& فکری خود همه را از دست می& دهند و با گرفتاری& های بیش& تری روبه& رو می& شوند.
چه کسی باهوش& تر است، شما یا بانکداران؟
اکثریت مردم چیزی از صورتحساب& های مالی شخصی نمی& دانند. تنها چیزی که می& دانند میزان بدهی& ها و مالیات& های ماهیانه& شان است. بنابراین اکنون به خودتان برای آشنایی با موضوعات بسیار مهمی که در این کتاب یاد گرفته& اید، تبریک بگویید. زیرا شما چند قدم از دیگر افراد جلوتر هستید و در شرایط بهتری قرار دارید. از این پس شما می& توانید مطالب بیش& تری را بیاموزید و از اطرافیان و یا بانکدارانی که می& شناسید، پیشی بگیرید و موفق& تر شوید.
پدر پولدار همیشه می& گفت: تعهدات شما همان سرمایه& ی سرمایه& گذاران و بانکداران است. یعنی آن& چه که در ستون تعهدات ترازنامه شما نوشته شده، در ستون دارایی& های بانکداران قرار می& گیرد. این تنها تفاوت شما با یک& دیگر است. این بدان معناست که آن& ها هوشیارانه& تر از شما عمل کرده& اند.
شما باید همیشه به یاد داشته باشید که تعهداتتان همان دارایی& هایی بانکداران و یا سرمایه& گذاران هستند. در واقع تمام تعهدات شما نظیر وام خرید اتومبیل، وام رهن& خانه و …. هر چه بیش& تر شوند، بر دارایی& ها و سرمایه& های بانکداران و سرمایه& گذاران افزوده می& شود. در واقع تمام دل& خوشی آن& ها به قرض و بدهی& های شماست و شما نیز با بی& فکری و بی& اهمیتی روز به روز آن& ها را ثروتمندتر می& کنید.
بدهی& های خوب و بدهی& های بد
همان& طور که در طول چند فصل قبل بدان اشاره کردیم، دو نوع بدهی وجود دارد، بدهی& های خوب و بد. پدر پولدار می& گفت: هنگامی که شما از کسی پول قرض می& گیرید، به نحوی کارگر او شده& اید. مثلاً اگر قرار است پول او را در طی 30 سال به او برگردانید، برای مدت 30 سال کارگر او خواهید شد. او در ادامه می& گفت: بهتر است همیشه به دیگران پول قرض دهید تا از آن& ها پول قرض بگیرید و اگر نمی& توانید چنین کاری کنید بهتر است برای خرید چیزها، آن& ها را برای مدت کوتاهی اجاره کنید. زیرا با اجاره مالیات کمی را می& پردازید و در مدت زمان کوتاهی اذیت می& شوید و دیگر نیازی به وام گرفتن از بانک& ها و پرداخت سودهای بالا پیدا نمی& کنید. آن& ها از برنامه& ریزی بلند مدت خوبی استفاده کرده& اند.
منبع: کتاب چهارراه پولسازی، رابرت کیوساکی-مترجم: سمانه فلاح چاپ چهارم
برای رزو و سفارش کتاب فوق عدد 12 را به شماره 10000066492733 ارسال فرمایید.