دسته‌بندی نشده

پدر اينترنت لب به انتقاد گشود

پدر اينترنت لب به انتقاد گشود

سازمان ملل متحد درحال آماده سازی یک گروه کاری جدید برای حاکمیت اینترنت است که تنها از نمایندگان دولتی کشورها تشکیل شده درحالی که پدر اینترنت به شدت با تشکیل این گروه مخالف است.
سازمان ملل متحد در حال تشکیل یک گروه کاری جدید برای حاکمیت اینترنت است که تنها نمایندگان رسمی دولتها عضو آن هستند و بخش خصوصی را شامل نمی شود.
در این راستا، وینتون سرف، پدر اینترنت و رئیس بخش اینترنت گوگل، این کمیته سازمان ملل متحد را به شدت مورد انتقاد قرار داد.
وینت سرف در این خصوص اظهار داشت: “ما اعتقاد نداریم که دولتها باید این اجازه را داشته باشند که بر روی حاکمیت اینترنت یک نظارت تک قطبی ایجاد کنند.”
در ابتدای ماه دسامبر، کمیته علم و فناوری سازمان ملل متحد اعلام کرد که با هدف تلاش برای تفویت و اصلاح “گردهمایی حاکمیت اینترنت” (IGF) در حال کار بر روی یک گروه جدید برای حاکمیت اینترنت (WGIG) است که تنها شامل نمایندگان رسمی دولتها می شود.
به عبارت دیگر، تنها نمایندگان رسمی دولتها می توانند به عضویت این گروه در بیایند و بنابراین از بخش خصوصی برای تصمیم گیریهای مربوط به توسعه اینترنت استفاده نمی شود.
IGF یا گردهمایی حاکمیت اینترنت با هدف توسعه سیاستگذاریهای مرتبط با حاکمیت اینترنت از سوی “اجلاس جهانی جامعه اطلاعاتی” (WSIS) تشکیل شده است.
این درحالی است که اکنون با تشکیل این گروه جدید، شرکتهای مختلف فعال در عرصه فناوری اطلاعات، موسسات آکادمیک و سایر بخشهای خصوصی از ورود در IGF و مشارکت در تصمیم گیریهای این گروه محروم می شوند.
طرح اولیه اصلاح IGF در ماه می 2010 ارائه شد که ورود نمایندگان رسمی دولتها و همچنین تمام فعالان حوزه فناوری اطلاعات و اینترنت در بخش خصوصی را مجاز می شمرد.
این طرح اولیه به امضای “انجمن رقابت فناوری”، “آیکان” (سازمان ثبت نامها و دامنه های اینترنت)، اتاق بازرگانی بین المللی، جامعه اینترنت و NetChoice رسیده بود.
وینتون سرف در اعتراض خود افزود: “ما از دبیرکل سازمان ملل تقاضا داریم که در یک محیط باز و در یک فرایند فراگیر که مکانیزم مطمئنی را برای شرکت فعال و کامل دولتها، بخش خصوصی، سازمانها و گردهماییهای بین المللی ارائه می کند این گروه کاری اینترنت را توسعه دهد.”
براساس گزارش “پی. سی مگزین”، در راستای انتقاد پدر اینترنت از این کمیته سازمان ملل متحد، گوگل اعتراض نامه آنلاینی را از روز جمعه منتشر کرد و امیدوار بود که حداکثر هزار امضا را در اعتراض به این اقدام سازمان ملل جمع آوری کند. این درحالی است که این اعتراض نامه تاکنون هزار و 628 امضای دیجیتالی را جمع آوری کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *