ویندوز را از راه دور تعمیر کنید. آنلاین و آفلاین.
ویندوز را از راه دور تعمیر کنید. آنلاین و آفلاین.
قبلا مطلبی نوشتم که به شما اجازه میداد یه سیستم را از راه دور بدست بگیرید و مطلب دیگری نیز نوشتم که به شما کمک میکرد از طریق ایمیل این حرکت را انجام دهید. هر دو این مطالب خیلی مورد استقبال قرار گرفت ولی برای اینکه تکمیلش کنم از remote assistance که گفتم حالا remote desktop هم که زیاد در زبانها است را میگم تا مطلب را تکمیل کنم و یکی از شگفتیهای ویندوز ۷ یعنی ابزار مخفی که قابلیت تازه ای به این ماجرا داده که شما میتونید ایراد را آفلاین برای کسی که میشناسید ایمیل کنید و لازم نیست آنلاین باشید تا این ایراد بررسی شود و بعد برای شما پاسخ ارسال خواهد شد.
remote assistance برای حل مشکلات آنلاین کمتر بکار گرفته میشه چون کمی برای کاربر ساده سخت است. و از این ابزار به دفعات کمتر برای ارتباط بین دو کاربر استفاده میشود ولی وقتی اسم remote desktop را میشنوید با اینکه شاید ندونید کارش چی هست همین نشون میده کهخ این ابزار بیشتر مورد توجه قرار گرفته و مصرف بیشتری هم دارد و باید گفت حتی موبایل های پیشرفته هم میشه با نصب یک نرم افزار با pc یه remote desktop کرد.
remote desktop چیست؟
وقتی شما دو کامپیوتر را به هم متصل کنید و اختیار کامل یک کامپیوتر در اختیار کامپیوتر دیگری قرار بگیرد شما یه remote desktop راه انداختید. با remote desktop هر کامپیوتری را میشه از راه دور کنترل کرد. این قابلیت برای ارتباط با سرور ها نیز زیاد بکار گرفته میشود مثلا در همین ایران خودمون اینهایی که هاست ارائه میدهند با سرور های خود با remote desktop در ارتباط هستند. با اینکه سرور در کشور دیگری است و یا اونور کره زمین ولی در این ارتباط شما انگار پشت همان سرور نشسته اید و دارید کار میکنید.
برای دسترسی به تنظیمات remote desktop در ویندوزهای NT.6.0 (ویستا و ۷) ازز my computer یه properties بگیرید و در ستون سمت چپ remote setting را کلیک کنید. در اینجا شما میتونید اجازه بدید که اتصال remote کلا برقرار نشه یا برای همه برقرار بشه و یا برای کاربران خاصی برقرار بشه که باید اینرا تعریف کنید.
برای اجرای remote desktop در کادر جستجو در استارت منو بنویسید remote desktop و دکمه enter را بزنید و کافیه حالا نام کامپیوتر و IP آنرا بنویسید و نام کاربری و پسورد هم وارد کنید تا اجازه ارتباط برقرار شود. نکته ای که داره که کمی آنرا نسبت به remote assistance ضعیفترش میکنه اینه که وقتی اتصال از راه دور برقرار شد کاربری که پشت سیستم خود نشسته نباید کاری انجام دهد و صفحه نیز برای آن سیاه میشود و اگر احتمالا log on کنید ارتباط قطع خواهد شد پس از او بخواهید که استراحت کنه. ایین میتونه به این دلیل باشه که در remote desktop شما کل سیستم را واگذار و در اختیار دیگری قرار میدهید ولی در remote assistance اینگونه نیست و از راه دور فقط میشه مشاهده کرد و کنترلی براش نیست مگر اینکه کاربر تائید کنه و کنترل را دست دیگری بسپاره.
و اما ابزار جادویی ویندوز۷ به نام problem steps recorder که شما اگر با snipping tools کار کرده باشید متوجه میشوید که این ابزار چیست. این ابزار چیزی شبیه به همان snipping tools است که شرورع به مرحله به مرحله ظبط کرد میکنه که این باعث میشه از قبل از وقوع اشکار تا بعد از آن را شما برای دوستتون ارسال کنید و درواقع شروع بگرفتن تصویر پشت سر هم میکند.
تصاویری را که گرفته در قالب یه فایل mht در میاره و و با فرمت zip چهت ارسال برای ایمیل آماده میکنه. این فایل mhtml فقط با اینترنت اکسپلورر میشه مرور کرد و ایراد را طرف سر فرصت ببینه و حلش کنه. کار کرد این ابزار حتی از snipping tools هم ساده تر است و برای اینکه آنرا صدا کنید کافیه که در کادر جستجو استارت منو بنویسید psr.exe تا ظاهر شود و من نمیدونم که چرا مایکروسافت اینرا مثل snipping tools به نمایش و دم دست نگذاشته است.