دسته‌بندی نشده

هکرها، وب سایت سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) را از کار انداختند

هکرها، وب سایت سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) را از کار انداختند

بنا بر اعلام خبرگزاری فرانسه، مقامات “سیا”، هنوز حملات اینترنتی موفقیت آمیز علیه پایگاه اینترنتی این سازمان را تأیید نکرده و سرگرم بررسی گزارش های فنی موجود هستند.

در همین زمینه، لوییس کرونز، مدیر فنی لابراتوراهای امنیتی شرکت Panda Security، با ابراز نگرانی از افزایش حملات اینترنتی گروه های خرابکاری به مراکز حساس و استراتژیک کشورها می گوید:
“متأسفانه حملات اخیر، در حال تبدیل شدن به یک معضل کاملاً جدی هستند و این نشان میدهد که فضای سایبر رفته رفته به یکی از ابعاد مهم منازعات سیاسی بدل می شود. موفقیت آمیز بودن این حمله ها نیز به ما نشان می دهد که بسیاری از مراکز مهم و به ظاهر حفاظت شده، دارای آسیب پذیری های جدی هستند. ”

به رخ کشیدن قدرت Lulz Security، به خصوص بعد از ایجاد اختلال در وب سایت سازمان “سیا”، به حدی رسیده است که این گروه به کاربران عادی اینترنت امکان داده است تا طی تماس اینترنتی یا حتی تلفنی، اهدافی را برای تخریب و اجرای حملات مخرب پیشنهاد کنند.
هر چند مدیر فنی PandaLabs، این مسئله را در حد یک بلوف قدرتمدارانه ارزیابی می کند، اما یکی از اعضای گروه Lulz Sec، طی پیامی کوتاه در شبکه اینترنت اعلام کرده است که در هر ثانیه بین پنج تا بیست نفر از طریق یک خط تلفن ویژه با این گروه خرابکار تماس می گیرند و اهداف جدیدی را پیشنهاد می دهند.

Luls Sec که به عقیده بسیاری، یک شاخه منشعب شده از گروه هکری بزرگ “آنانیموس” است، اعضای زیادی در گوشه و کنار جهان دارد و توانسته طرفداران بسیاری را برای خود دست و پا کند. یکی از دلایل اقبال کاربران اینترنت به این گروه خرابکاری، فعالیت های ابتدایی آن در حوزه دفاع از حقوق بشر، آزادی بیان و نیز آزادی کاربران در اینترنت بوده است.

کرونز بر این عقیده است که با وجود کمتر بودن تعداد اعضا و بازوهای اجرایی گروه Lulz Sec، تکنیک های مورد استفاده آن ها بسیار پیچیده تر و مخرب تر از گروه “آنانیموس ” است. به حدی که این گروه جدید علاوه بر راهکارهای ساده ای مانند پر کردن پهنای باند، خارج کردن پایگاه های اینترنتی از دسترس و یا تغییر شکل وب سایت های مهم، می توانند سیستم های دفاعی امنیتی رایانه ها و سرورهای آسیب پذیر را از کار بیاندازند، به درون آنها نفوذ کنند، دسترسی خود را به اطلاعات حساس تر افزایش دهند.
کارشناسان امنیتی به مدیران شبکه های حساس سازمانی توصیه می کنند تا سخت گیرانه ترین معیارهای امنیتی را برای حفاظت از اطلاعات حساس سازمانی خود بکار بگیرند و حتماً به صورت دوره ای و زمانبندی شده کلیه راه های احتمالی نفوذ به شبکه یا سرورهای سازمانی خود را بررسی کنند.

منبع خبر: AFP
http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5hcxG6qtGzZ3VDfXkQA-7h1CQlD6w?docId=CNG.504ea4e6fbc7797a9e57883cbf53f748.01

ترجمه و ویرایش خبر: اسماعیل ذبیحی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *