تولید نخستین سخت افزارهای امنیت شبکه بر مبنای فن آوری ابر
تولید نخستین سخت افزارهای امنیت شبکه بر مبنای فن آوری ابر
شرکت امنیتی Panda Security، در واکنش به افزایش انتشار کدهای مخرب جدید و پیشرفته نظیر کرم رایانه ای Stuxnet، از تولید نخستین سخت افزارهای امنیت شبکه بر مبنای فن آوری ابر (Cloud Technology)، خبر داد.
فن آوری ابر، از طریق انتقال فرآیندهای سنگین حفاظتی به سرورهای شرکت خدمات دهنده، بار منفی ایجاد شده بر روی پهنای باند و منابع شبکه را به شدت کاهش داده و به علت دسترسی مداوم و مستمر به پایگاه های مرکزی اطلاعات امنیتی، سرعت کشف و انسداد کدهای مخرب پیشرفته و بسیار جدید را به طرز محسوسی افزایش می دهد. بنابر این استفاده از فن آوری ابر در ارائه راهکارهای حفاظتی، به سرعت، قدرت و قابلیت بیشتر در ردیابی و کشف ویروس های رایانه ای منجر خواهد شد.
نسل جدید سخت افزارهای امنیت شبکه که با عنوان Panda GateDefender Performa 4.0 به مدیران شبکه های سازمانی کوچک، متوسط و بزرگ معرفی شده است، با استقرار در درگاه اصلی اینترنت شبکه، از نفوذ هر نوع محتوای مخرب، مشکوک و نامناسب به درون محیط عملیاتی شبکه جلوگیری می کند.
بر اساس اعلام شرکت امنیتی پاندا، از آنجا که بیش از 90 درصد کدهای مخرب و ویروس های سارق اطلاعات از طریق اینترنت و از خارج از محیط های سازمانی به درون آن ها نفوذ می کنند، بهترین راه برای مقابله، پیشگیری و انسداد نفوذ آن ها قبل از رسیدن به محیط داخلی و عملیاتی شبکه است که وظیفه اصلی سخت افزارهای امنیتی محسوب می شود.
اصولاً این دستگاه های حفاظتی، با در اختیار داشتن منابع اختصاصی مانند RAM، دیسک سخت و پردازنده های قدرتمند، نه تنها بار منفی اضافی را به شبکه تحمیل نمی کنند، بلکه با پالایش و تصفیه محتویات ورودی از اینترنت، پهنای باند شبکه را از اطلاعات و محتویات غیرضروری، مخرب و مشکوک پاکسازی می کنند و بازده کاری شبکه سازمانی را افزایش می دهند.
بنا بر ادعای پاندا، GateDefender Performa 4.0، نخستین سخت افزار امنیتی مبتنی بر فن اوری ابر محسوب می شود که با بروزرسانی بلادرنگ (real-time)، جدیدترین تهدیدهای امنیتی علیه شبکه های سازمانی و مراکز استراتژیک را کشف و قبل از رسیدن به محیط داخلی و عملیاتی آن ها خنثی می کند. این سخت افزارها با هر نوع نیاز امنیتی در هر نوع شبکه سازمانی در هر مقیاس و وسعت قابل انطباق است و بهترین گزینه برای اجرای سیاست های کلی امنیت سازمانی محسوب می شود.
علاوه بر این، مدیران شبکه با استفاده از یک کنسول مدیریتی تحت وب در این دستگاه، می توانند در هر زمان، از هرکجای جهان و تنها توسط یک رایانه متصل به اینترنت، وضعیت امنیتی شبکه خود را کنترل کنند.