«اوباما به دیدار استیوجابز میرود. شاگرد A به دیدار شاگرد C میرود.»
«اوباما به دیدار استیوجابز میرود. شاگرد A به دیدار شاگرد C میرود.»
خانه شما باید کلاس درس فرزندان شما باشد. زیرا خانه مهمترین کانون شکلگیری شخصیت فرزندان است. آنها در خانه یاد میگیرند که راستگو باشند یا دروغ بگویند. دوست بدارند تا متنفر باشند. انتخاب کنند که ثروتمند باشند و یا فقیر و نیازمند. به خاطر اهمیت همین مسائل کلیدی است که تمامی روانشناسان اکثر مشکلات روحی و روانی را حاصل تربیت خانوادگی و شرایط زندگی خود میدانند و سعی میکنند مشکل را در همانجا برطرف نمایند. در کنار این آموزشها عشق ارزشمندترین چیزی است که ما به فرزندانمان میدهیم و میتوانیم با وجود آن به آنها نشان دهیم که چه تعصبی نسبت به آیندهشان داریم.
در این دوره زمانی هیچ کس دیگر گول پادشاه سادهلوح داستان اول کتاب را نمیخورد. مردم آنقدر هوشیار شدهاند که خودشان قبل از بازکردن دهانمان آنچه را که میخواهیم بگوییم حدس میزنند و آن را تا آخر میخوانند.
ثروتمندان نیز همینطور شدهاند و روز به روز تعدادشان افزوده میشود. اما این سؤال در انتهای این کتاب باقی میماند که آیا فرزندان ما نیز میتوانند به گروه عظیم و در حال افزایش ثروتمندان ملحق شود؟! آیا اگر ما به عنوان پدر و مادر در طبق وظیفه سنگین و خطیرمان آنها را اهنمایی کنیم، میتوانیم کاری برای آینده آنها انجام داده باشیم؟!
آیا با پایان دادن به پیشنهادات و توصیههای غلط میتوانیم فرزندانمان را به سر منزل نهایی برسانیم؟
روح خود را بفروشید.
«در همان لحظهای که به پول نیاز دارید، بخشی از روح شما به فروش گذاشته میشود.»
«هیچ چیز مانند فقیران نمیتواند طعمه ثروتمندان باشد.» «ناشناس»
«کمکی که یک ثروتمند به شما میدهد، مانند شکر و یا نمکی است که به روی شما میپاشد، تا در موقعیتی بهتر یک جا بلعیده شوید.»
«وامها ضمانتی هستند برای به دام انداختن و گرفتار کردن نیازمندان»
«اوباما به دیدار استیوجابز میرود. شاگرد A به دیدار شاگرد C میرود.»
در سال 2010 استیوجابز با بیمار سرطان دست و پنجه نرم میکرد و اوباما به دیدار او رفت. نه تنها اوباما بلکه افراد بسیاری بودهاند که به دیدار شاگدان تنبل اما موفق دنیا رفتهاند.
والتر ایساک سون میگفت:
تجارت علاوه بر جدیت به رابطه دوستی و صمیمت هم نیاز دارد. اگر چه شکست دادن استیوجابز کار بسیار دشواری است، اما ارتباط دوستی با او فراموش نشدنی است.
«استیوجابز نمونهای از افراد معدودی است که سیستم اقتصادی و آموزشی را با تغییر و تحولات مواجه نمودند. توصیهها، پیشنهادات و راهکارهای آنها میتواند در بدترین شرایط کارگشا باشند و موثر واقع شوند.»
«در دنیای نابهسامان امروز معلمان مدارس فقط یاد گرفتهاند که روی صندلی خود پشت میزهای بلند کنار تخته سیاههای خالی بنشینند و درسهای بیمحتوای علمی را به دانشآموزان خود بگویند و به آنچه که بر زبان میآورند. افتخار کنند. دریغ از یک کلمه یا حرفی از دنیای آیندهای که قرار است مانند آوار روی سر مردم بیپول و پناه ریخته شود.»
«معلمان اعداد و ارقام را به ما میآموزند، بیآنکه بگویند چگونه به وجود آمدهاند و چگونه از بین میروند. این بزرگترین تأثیر بیاثر معلمان بر زندگی ماست.»
رابرت کیوساکی
منبع کتاب کودک دیروز نابغه اقتصادی فردا نوشته رابرت کیوساکی-انتشارات طاهریان در حال چاپ